Rezultate - ediția a X-a

Prezentare generală

Concursul de Chimie "Magda Petrovanu" îşi propune să descopere şi să promoveze elevii pasionaţi de chimie, adresându-se atât ciclului gimnazial cât şi celui liceal, din Iaşi şi din judeţele limitrofe.


Concursul se organizează la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi, Facultatea de Chimie, B-dul Carol I, nr. 11 (Corpul A).

 EdiÅ£ia a-X-a a concursului va avea loc sâmbătă,  12 mai 2018

(901) 274-1391

Înscrierea la concurs

Înscrierea elevilor la concurs se face exclusiv online, prin completarea unui formular electronic de înscriere de către cadrul didactic îndrumător.
.

Data limită pentru înscrierea elevilor este 15 aprilie 2018.

Pentru înscrierea elevilor la concurs, cadrul didactic îndrumător trebuie să-şi creeze un cont de utilizator pe site-ul concursului, prin completarea unui formular accesibil pe (916) 952-5050, cu numele şi prenumele şi cu o adresă de e-mail validă, care va fi folosită pentru activarea contului.

După completarea formularului de înregistrare, la adresa de e-mail furnizată în formularul de înregistrare va fi trimis un mesaj cu instrucţiuni de activare a contului. Contul de utilizator este valid imediat după activare (și DOAR după activare) şi poate fi folosit pentru a înscrie elevii la concurs.

(406) 876-0390